Thuis een nieuwe woning

Een betaalbare gezonde en comfortabele nieuwe woning middels Nul-op-de-Meter.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

U gaat uw woning aanpakken voor de toekomst. Een mooie kans om andere wensen direct mee te nemen zoals bijvoorbeeld het verbreden van uw voordeur of het vergroten van uw woonkamer. Uw verbouwing kunt u nu grotendeels betalen met uw energierekening wanneer u de principes van Nul-op-de-Meter hanteert.

Thuis een nieuwe woning!

Is een ''One Stop Shop'' product; Grofweg bestaat het product uit 3 onderdelen;

1. Planuitwerking

De vertaling van uw wensen naar de technische uitvoering zullen wij begeleiden, waar wij de prijs, kwaliteit en planning samen met u strak organiseren.

2. Vernieuwbouw woning

Alle nieuwe onderdelen worden in onze fabriek geprefabriceerd. De onderdelen worden in een hele korte periode op uw woning samengesteld, zodanig dat u er bijna niks van merkt.

3. Zorgeloos wonen

Wij bieden u een onderhoudsabonnement zodat u van te voren weet waar u aan toe bent, met alle sensoren en monitoring kunt u uw nieuwe slimme woning met uw smartphone bedienen.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt via onze contactgegevens onze brochure opvragen. In de brochure treft u alle informatie aan die u nodig heeft om te beslissen of ''Thuis een nieuwe woning!'' voor u interessant is.