Particulieren

"Home, sweet home"

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

‘’Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’’. Een spreekwoord dat betekent dat het niet uit maakt waar iemand is geweest, omdat thuis toch altijd de beste plek is. De betekenis is eigenlijk gelijk duidelijk: het is nergens zo fijn als thuis! "Home, sweet home". Maar wat is uw thuis eigenlijk, dit is niet iets waar we dagelijks over nadenken, thuis gaat onder andere over de omgeving, over de mensen waar we mee samenleven en over het huis waar we in wonen.

Het is een veel voorkomend probleem. Tocht, kou en vocht in de woningwaar men dit niet wil. De meeste rijwoningen uit de jaren ‘50-’85 zijn verouderd en toe aan renovatie. Zeker als men kijkt naar de nieuwbouw woningen zijn de condities van veel bestaande rijwoningen er slecht aan toe.

Goed nieuws voor bewoners van dit soort woningen! Vanaf nu kunt u uw huis, door gebruik te maken van uw energierekening, mooier, gezonder en comfortabeler laten maken met een speciale Upgrade. Deze Upgrade bestaat uit een slimme combinatie van goede isolatie, moderne installaties en eigen energie opwekking. Het resultaat is een comfortabel huis, dus: heerlijk warme voeten en geen tocht of vocht meer in huis.

Voor de aanschaf van een speciale Upgrade of anders gezegd een vernieuwbouw woning is het belangrijk om te weten welke elementen ervoor zorgen dat u en eventueel uw medebewoners zich de komende jaren thuis voelen in de woning. Denk dan aan het comfort, de veiligheid of bijvoorbeeld de energiezuinigheid van de woning.

Stelt u zich eens voor dat u uw vernieuwde woning eenvoudig en transparant kan aanschaffen bij één partij. Dat u nauwelijks iets merkt wanneer de vernieuwde woning wordt geplaatst en dat u zich thuis gaat voelen in een mooie, gezonde en comfortabele woning welke u betaalt met uw energierekening.

Deze belofte maken wij waar met hét Renovatie product: Climate Construction!